Valdres Golf er en naturperle av en golfbane der den ligger naturskjønt til nede ved Aurdalsvannet i Vestringsbygda, 12 km fra Fagernes. Dette er den eneste golfbanen i Valdres og du må enten langt sørover eller over i nabodalførene for å finne andre baner.

Banen er tegnet av banearkitekt Jeremy Turner og åpnet i 2003. Da var banen 5758m lang, par 72, med gule og røde utslagssteder. Fra og med sesongen 2021 er deler av banen endret. Man kan nå spille to ulike sløyfer: Svart sløyfe er par 73 på 5726 m. Hvit sløyfe er par 72 og 4811 m. En annen nyhet er at menn og damer slår ut fra samme utslagssted. Dette blir justert for med spillehandicap og tillagte slag. I tillegg er det laget til en grønn sløyfe med par 66.

Anlegget består av en 9-hullsbane med 18 utslagssteder, driving range og øvingsområde med puttinggreen og sandbunker. I klubbhuset finner du kafé og proshop. Kaféen serverer hjemmelagde småretter både ute og inne. I proshopen tilbyr vi et godt utvalg i golfutstyr og tilbehør. Vi har også utleie av golfbil og utstyr. Banen holder meget høy standard. Fairwayene regnes for å være noe av det beste du finner på Østlandet. Vi har en avslappet og hyggelig atmosfære og gjør alt vi kan for at våre gjester skal få en så god golfopplevelse som mulig.

Hvit Sløyfe

Hvit sløyfe

Svart Sløyfe

Svart sløyfe

Banerekord

Svart sløyfe - par 73

71 slag - Kjetil Strandbråten, Klubbmesterskapet, 21. august 2022.

(Må oppnås i en offisiell turneringsrunde)