Våre åpningstider

Mandag og onsdag
14 - 19
Tirsdag, torsdag og fredag
10 - 18
Lørdag og søndag
09 - 16

Mat og drikke

Tapas
I proshopen serverer vi tapas inspirert av det spanske kjøkken tilpasset nordiske ganer. Vi har seks forskjellige varmretter på menyen. Prisen for tre tapas er kr. 98.

Grilltallerken
På grillen har vi sommerkotelett og pølse, som garneres med frisk grønn salat og potetsalat. Grilltallerkenen serverer vi gjennom hele sommeren, men må bestilles på forhånd. Kontakt oss gjerne før golfrunden, så vil vi lage det klart for deg slik at maten kan nytes på terrassen. Prisen for grilltallerken er kr. 225.

Entrecôtetallerken
Vi kan også by deg og dine gjester på en entrecôtetallerken. Vår grillede
entrecôte må bestilles på forhånd. Entrecôtetallerkenen serveres med
frisk grønn salat og potetsalat. Ta kontakt før runden, så lager vi det klart for deg. Prisen for en entrecôtetallerken er kr. 295.

Vafler, pølser, baguette og toast
Vårt kjøkken står alltid parat med servering av nystekte vafler og wienerpølse i lompe. Utover dette serverer vi varm toast med ost og skinke, eller baguette med ost og skinke, samt frisk salat.

Øl, vin, brus og kaffe
Vi har full skjenkebevilling slik at du og dine gjester kan nyte vår cuisine over et glass øl eller vin. Vi har også et stort utvalg brus og softdrinks. Hertil har vi naturligvis alltid nykvernet kaffe.

Våre menyer