Simulatoren er nå satt opp i klubbhuset. Simulatorsesongen starter i uke 44 og varer til påske.

Seniorkomiteen har fått ansvaret for å drifte simulatoren denne sesongen, og vi har satt opp en del retningslinjer som må følges.

Fritt spill koster for medlemmer i Valdres golf 1500,- kroner. Beløpet sendes på VIPPS til 602983. Husk å merke beløpet simulatorspill og med navn og telefonnummer slik at vi får sendt nøkkelkode til spillere. De vil få utlevert kode til låsboksen.

Gjestespillere kan være med spillere som har sesongavtale. Disse betaler 150,- kroner pr. gang.

Alle spillere må registrere seg og forhåndsbestille tid i golfbox. (Det blir satt opp registrering for to spillere for hver time. Om for eksempel tre vil spille turnering sammen må disse sette seg opp for tre timer) For å ha kontroll på hvem som kommer inn i klubbhuset må gjestespillere være med registrerte sesongspillere. Vi må vite hvem som er i klubbhuset. Ungdom kan få spille, men da må de melde seg til Vidar Veka som organiserer spillet deres. Ungdom betaler 50,- kroner pr. gang, eller 400,- kroner for sesong abonnement. Det vil bli ukeskonkurranser som i fjor. Det betales 50,- til Knut Bråten på VIPPS 95212320 for hver uke.

Hvor mange runder som skal telle med i sesongkonkurransen bestemmes seinere når vi vet hvor mange runder vi får spilt.

VIKTIG… IKKE RØR PÅ INNSTILLINGER ELLER PÅ TEKNISKE SAKER: Bjørn Sjåvik har ansvaret for det tekniske. For å gjøre simulatorspillet rimelig har vi tatt på oss vasken selv, så husk å rydd ordentlig opp etterdeg. Eventuelt overskudd vil gå tilbake til seniorgruppa, og dermed til glede for alle seniorer i Valdres golf. Kaffe og brus kan kjøpes i proshopen til reduserte priser. Opplag om priser vil bli satt opp.

Ha en flott simulatorsesong.